• Standaard

Ons machinepark

Onze stansmachines zijn onder te verdelen in twee soorten, de cilinderautomaten en handdegels.

Cilinderautomaten zijn uitermate geschikt voor alle papiersoorten. Vouwkarton tot 600 gram is ook geen probleem. Als volautomaat hebben we een Tirfing 41. Deze Zweedse machine kan formaten tot 760 x 1060 mm stansen. De Heidelberg cilinders kunnen zelfs hele kleine formaten aan. Heidelberg is een Duitse fabrikant die letterlijk al eeuwen ervaring heeft in machinebouw. Deze machines zijn zo nauwkeurig dat je er ook prachtig mee kunt pregen of halfdiepstansen (bijvoorbeeld van stickers)

De handdegels kunnen van postzegelformaat tot 1210 x 1650 mm stansen. En doordat het vlakstansen zijn kunnen we behalve papier, golfkarton of massiefkarton ook andere materialen stansen. Denk hierbij aan leer, schuim of diverse kunststoffen.

Bij het maken van displays wordt drukwerk op golf- of massiefkarton geplakt. Met onze cacheermachine kunnen we drukvellen tot 750 mm breed cacheren. Behalve op papier/karton kunnen we ook op schuim, kunststof of hout cacheren.

Ons machinepark is recent uitgebreid met een vouwmachine met vier tassen. Deze Heidelberg Stahlfolder kan diverse vouwen in uw drukwerk maken, de wijze van vouwen bepaald de maximale papiermaat. Neemt u gerust contact op om te horen wat we kunnen.

Ter bescherming van uw product kunt u op onze sealmachine het laten sealen en krimpen. Het maximale formaat is 450 x 520 mm.

De Polar 115 snijmachine hoort eigenlijk in ons bedrijf tot de gereedschappen, natuurlijk kunnen we ook voor u snijden. De maximale breedte is 1150 mm. Voor afwerking van uw product zijn we ook nog in het bezit van een rondhoekapparaat en boormachine.

Voor speciale eenmalige producten hebben we ook nog de beschikking over een lasermachine. Deze 100 watt machine is een alternatief voor stansen, er is geen mes nodig. Voor hele kleine oplages (vanaf 1) een mooi apparaat. De maximale maat van de laser is 1600 x 1200 mm.

Nieuws

 • Zonnepanelen

  Bonk Elektro gaat bij ons zonnepanelen installeren.

  Lees meer
 • Direct bestellen

  Direct één van onze producten bestellen? Vul dan onderstaand fo...

  Lees meer
Meer nieuws
 • Verpakking

  Verpakking

  Standaard hebben we diverse verzendverpakkingen op voorraad. Kijk hier voor de mogelijkheden en prijzen.

  Lees meer
 • Display

  Display

  Van toonbankdisplay tot vloerdisplay, we kunnen veel aan.

  Lees meer
 • Contact

  Contact

  Wij streven er naar om in 1 werkdag op uw mail te reageren. De telefoon is natuurlijk het snelste medium.

  Lees meer